Julio Antonio Blasco López

Julio Antonio Blasco, també conegut com Sr. López, és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i desenvolupa la seva feina com il·lustrador i dissenyador gràfic des de fa més de 15 anys.

La seva obra es mou entre la il·lustració, la pintura, el collage, el disseny i inclús l’escultura elaborada a partir de petit objectes de les deixalles; un anar i venir entre distints camps de creativitat per donar forma a imatges resultat de combinar diverses disciplines: un collage de tècniques, de materials, de propostes i de mètodes. 

Ha treballat per clients com Edelvives, Anaya, Edebé, Promopress, Grup Planeta o TV3. També ha impartit xerrades i docències a IED de Barcelona, ESAT de València, EASD de Alcoy o a l’ILUSTRAFIC Congres Internacional de Il·lustració, Art i Cultura visual de València. 

També exerceix de gestor cultural i llibreter a la llibreria-galeria especialitzada en il·lustració Estudio 64. Actualment està a punt de publicar un nou títol amb l’editorial Zahorí Books de Barcelona titulat “Fugas de leyenda”, un àlbum il·lustrat per l’editorial Little Tiger del grup MacMillan (Regne Unit) i un altre àlbum il·lustrat per l’editorial Phei de Beiging.